Jeg klarer dit bilsyn for dig

Din bil skal synes første gang efter 4 år. Derefter skal den synes hvert 2. år. Der er ingen grund til, at det skal være et problem. Jeg tilbyder flere løsninger til dig. Det eneste du skal gøre, er at vælge, hvilken løsning der passer bedst til dig.

Gennemgang af køretøjet og klargøring til syn

Køretøjet bliver tjekket igennem inden syn. Jeg udskifter de dele, der skulle være brug for at blive skiftet, inden køretøjet kan synes. Jeg ringer til dig, når jeg har et tilbud på, hvad det vil koste og, hvilke dele der skal skiftes. Når køretøjet er klargjort til syn, kan køretøjet hentes igen, og du kører selv til synshallen og får bilen synet.

Gennemgang og syn af køretøjet

Køretøjet tjekkes igennem. Hvis der skulle findes nogle dele, som skal udskiftes, laver jeg et tilbud og ringer til dig, inden delene bliver bestilt. Når køretøjet er gennemgået og klar til syn, kører jeg bilen til syn for dig. Din bil er synet og klar til at blive hentet, når jeg ringer.

Prisen for synsklargøring variere, hvis der skal laves noget samt alt afhængig af, hvor meget der skal laves på køretøjet.

Timelønnen er 299 kr.

Derudover kommer prisen på reservedele.

Prisen for et syn afhænger af synshallens pris. Denne pris vil selvfølgelig være indberegnet i det tilbud, jeg fremlægger for dig.